Uthyrning

Avant 528

WP_20150201_016

 

 

 

 

 
Avant 528 är en mångsidig och säker 4-hjulsdriven minilastare för åretrunt bruk och är utrustad med uppvärmd förarhytt.

Lämplig för snö-, grus- och matjordsarbeten.

Motor: 28 hk Diesel
Lyftkraft: 1500 kg

 

Släpvagn

JB-FixingRent beskärd (2)

 

 

 

 

 

Rejäl 2 axlad bromsad släpvagn för maskintransport.

Flakmått 406*198 cm.
Bärförmåga 2048 kg och totalvikt 2700 kg.
Utrustad med körramp längd 250 cm.

 

Hyresvillkor

1. Hyrestiden räknas från den dag då hyrestagaren avhämtar hyresobjektet tills objektet återlämnas. Hyrestagaren skall själv avhämta och returnera objektet välstädat och i samma skick som vid avhämtning, om inget annat avtalats.

2. Hyrestagaren är personligen ansvarig för på hyresobjektet eller annan egendom uppkomna skador till följd av ovarsamhet, brott eller någon annan orsak som inte kan anses vara normal användning.

3. Hyrestagaren skall själv införskaffa nödvändigt bränsle och annan utrustning om inget annat överenskommits.

4. JB-FixingRent är inte ansvarig för person- eller egendomsskador som uppkommit under användningen av objektet. Användningen sker på egen risk och på eget ansvar.

5. JB-FixingRent ansvarar för service och reparation av objektet och därtill hörande kostnader för fel som kan anses ha uppkommit till följd av normal användning eller slitage. Hyrestagaren ersätts inte för utebliven inkomst som uppkommit till följd av fel på hyresobjektet.

6. Om hyrestagaren inte betalar fakturan, bryter mot detta avtal eller på annat sätt uppträder olämpligt, har JB-FixingRent rätt att genast bryta detta avtal och hämta hyresobjektet utan att meddela hyrestagaren.