Vuokra

Avant 528

WP_20150201_016

 

 

 

 

 

Avant 528 on monipuolinen ja varmatoiminen 4-vetoinen pienkuormaaja ympärivuotiseen käyttöön, ja on varustettu lämpöhytillä.

Moottori: 28 hv Diesel
Nostovoima: 1500 kg

 

Kuljetusperäkärry

JB-FixingRent beskärd (2)

 

 

 

 

 

Reilun kokoinen 2-akselinen jarrullinen peräkärry koneen kuljetukseen.

Mitat: 406 x 198 cm
Kantavuus: 2048 kg, kokonaispaino 2700 kg
Varastettu 250 cm:n ajorampeilla

 

Vuokraehdot

1. Vuokra-aika alkaa siitä päivästä lähtien, kun vuokraaja noutaa vuokrattavan kaluston, ja päättyy kaluston palautuessa. Vuokraajan tulee itse noutaa ja paluttaa vuokrakalusto siistittynä ja samassa kunnossa kuin noudettaessa, jos muusta ei ole sovittu.

2. Vuokraaja on henkilökohtaisesti vastuussa vuokrakalustolle tai muulle omaisuudelle sattuneesta vauriosta, joka on aiheutunut varomattomuudesta, varkaudesta tai muusta normaalista käytöstä poikkeavasta syystä.

3. Vuokraajan tulee itse hankkia tarvittava polttoaine ja muu varustus, jos muusta ei ole sovittu.

4. JB-FixingRent ei ole vastuussa henkilö- ja omaisuusvahingoista, jotka ovat sattuneet kaluston käytön yhteydessä. Käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

5. JB-FixingRent on vastuussa kaluston huollosta ja korjaamisesta ja niihin liittyvistä kuluista, joiden katsotaan aiheutuneen normaalista käytöstä tai kulumisesta. Vuokraajalle ei korvata kaluston korjaamisen ajasta aiheuttuvia kuluja.

6. Mikäli vuokraaja ei maksa laskuja määräaikaan mennessä, rikkoo tämän sopimuksen ehtoja tai muutoin käyttäytyy sopimattomasti, on JB-FixingRentillä oikeus purkaa sopimus välittömästi ja noutaa vuokrakalusto ilman erillistä ilmoitusta.